Tailor events samarbetar med flera evenemangsbolag

Posted on July 30, 2009. Filed under: Melodifestivalen | Tags: , |

Tillsammanas med SH Event och Tailor Event kan vi erbjuda våra kunder biljetter till olika arrangemang och konserter över hela världen. Berätta vad Du vill se och vi ordnar det…. totalpaket eller bara biljetter.

Nedan visar vi ett urval av vad vi kan erbjuda.
För intresseanmälan/bokning, kontakta
info@shevent.com eller telefon 0171-447500.

Elton John på Globen

Sir Elton Johns spektakulära Las Vegas-show “The Red Piano” kommer på besök till Globen torsdagen den 4:e december 2008.

För paket med exempelvis mat och boende, kontakta Tailor Events på 08-5000 50 80 eller genom att skicka en förfrågan nedan.

Biljetter från: 1 395:- per person

Datum: 4:e December 2008
Plats: Globen, Stockholm, Sverige

Opera på La Scala.

Teatro alla Scala, eller La Scala som det också kallas, är ett av världens mest berömda operahus. Tailor Events tar på sig uppgiften att ordna med din operaresa eller dina operabiljetter.

Till samtliga föreställningar erbjuds tre olika typer av biljetter: Stall (Parkett), Box (Loge), och Gallery (Läktarplats).

“Le Nozze di Figaro” (Mozart)
Datum: 11, 13, 15, 17, 22, 26, 28, 30 oktober 2008
Plats: La Scala, Milano, Italien

Vi har även biljetter till andra föreställningar i Milanos operahus La Scala. Kontakta oss med en förfrågan om du önskar någonting annat i operaväg.

Balett på La Scala.

La Scala är inte bara en plats för fantastisk opera utan bjuder också på balettföreställningar i världsklass. Låt Tailor Events ta hand om din biljettbokning eller skräddarsydda balettresa.

Till samtliga föreställningar erbjuds tre olika typer av biljetter: Stall (Parkett), Box (Loge), och Gallery (Läktarplats).

Exempel

“La Dame aux Camélias” (Chopin)
Datum: 1, 2, 3, 14, 16, 23, 24 oktober 2008
Plats: La Scala, Milano, Italien

Vi har även biljetter till andra föreställningar i Milanos operahus La Scala. Kontakta oss med en förfrågan om du önskar någonting annat i balettväg.

Om melodifestivalen

Melodifestivalen är en tävling för populärmusikaliska sånger som årligen genomförs i Sverige och direktsänds i Sveriges Television och Sveriges Radio. Melodifestivalen är Sveriges uttagning till Eurovision Song Contest.

Tävlingen brukar avgöras någon gång under perioden januari-mars, exakta datum skiftar något med åren. Melodifestivalen kallas ofta för Schlagerfestivalen, Schlager-SM eller Schlagern. Ibland kallas den också för “Svenska Melodifestivalen”, för att skilja den från “europeiska” eller “stora melodifestivalen”, Eurovision Song Contest.

Officiellt är det låtarna som tävlar, och inte deras låtskrivare eller framförare, eftersom detta är regel i Eurovision Song Contest. Sånginsatserna framförs precis som tidigare alltid live, medan musiken sedan 2001 ligger förinspelad på skivor och band. Redan 1997 tilläts dock fullt förinspelad musik [1].

Liveorkester användes sista gången i den svenska Melodifestivalen år 2000, medan den använts i Eurovision Song Contest sista gången 1998. Dock användes förinspelad musik i den svenska Melodifestivalen 1985 och 1986, och 1986 visades även en video för varje bidrag. 1985 och 1986 handlade det om att spara pengar, medan en stor anledning numera är att många moderna pop- och discolåtar har starka elektroniska inslag och därmed inte alltid kan återges korrekt av en traditionell orkester med instrument som blås, stråkar och slagverk.


Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: